Våra partners

Vill du lägga till ditt företag? Kontakta oss på info@istappstelefonen.com

WM TAK & FASAD
Undvik snö- och isrelaterade olyckor
 

Behöver du omedelbar hjälp med snö-istappsborttagning tak?

Teckna snöskottsavtal hos oss
Lösningen är att du som fastighetsägare har ett fördelaktigt snöskottsavtal med WM Tak & Fasad. Avtalet innebär en snöskottnings- och istappsborttagningsberedskap inom 24 timmar för just din fastighet i form av avsatt personal, livlinor, bockar med mera.
Vi erbjuder 2 olika kontrakt:
  • Avrop 
Din fastighet finns med på vår lista och vi kommer och skottar enligt dina anvisningar efter kontakt från dig.
  • Bevakning med ansvar gentemot tredje man
WM Tak & Fasad AB bevakar din fastighet, bedömer vad som behöver skottas och när samt tar hela ansvaret gentemot tredje man oavsett om vi jobbar på din fastighet eller inte (normalt har entreprenören ansvar för eventuella olyckor bara när man jobbar på taket).

WM Tak & Fasad AB
www.wmtak.se
Direktnummer: 
08 - 761 16 08

E-post: 
info@wmtak.se

Adress:
Danderydsgatanj26
114 26 Stockholm


 

ROSEB ENTREPRENAD
Roseb snöskottning
 

Snö på tak eller mark?
Vi hjälper er. Vår erfarenhet av snöskottning sträcker sig  tillbaka till 1995. Skotta snö från tak kräver en speciell kunskap. Om du anlitar ROSEB Entreprenad AB kan du välja ett avtal som passar er speciella situation.

Kontakta oss för ett tryggt avtal
Så här jobbar vi
1. Före arbetet startas synas utsidan av fastigheten. Nödvändiga skyddstäckningar av glaspartier ev parkerade bilar sker. En före-bild tas för vår kvalitetssäkring och dokumentation.

2. Arbetsområdet spärras av.

3. Vi har alltid en utbildad vakt med reflexväst, visselpipa och hjälm som ser till att tredjeman inte skadas. (Hårt trafikerade gator kan kräva 2 st vakter).

4. Arbetet på taket utförs av minst 2 utbildade takskottare.

5. Efter avslutat arbetet skottas gångvägar samt all snö bort från fasaden och avspärrningsmaterial märkt Roseb Entreprenad AB tas med. En efter-bild tas vid avslutad takskottning för kvalitetssäkring och dokumentation.

Beställ ditt förslag idag på
rosebavtal@gmail.com eller ring 08 - 179 090
 
Direktnummer: 
08-179 090

E-post: 
rosebavtal@gmail.com

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

TAKJOUR ENTREPRENAD
Licensierade takskottare alltid redo att rycka ut på uppdrag.
 

För att ej repa taket så använder vi oss av helgjutna plastspadar, våra arbetare är utrustade med helkroppsselar samt fallskyddslinor allt som behövs för att röja taket på säkert sätt.

Vi erbjuder följande avtal

1. Avropsavtal 
Ni ringer vid behov och vi kommer inom 24 timmar och skottar taket enligt era anvisningar. Vi rekommenderar att ni bokar takskottning till en dag då er gata städas. Då går arbetet snabbare vilket sparar pengar och minskar skaderisken. 

2. Bevakningsavtal med ansvar gentemot tredje man 
Vi bevakar, spärrar av och åtgärdar omgående istappar och andra riskmoment. Vi är fullt ansvariga dygnet runt om snö eller is skulle falla ner och orsaka skada på egendom eller tredje man. Det är fastighetsägarens ansvar att se till att taket skottas i en bostadsrättsförening. Därmed är styrelsen i föreningen ytterst ansvarig för skador till följd av nedfallande snö eller is. Om man inte har utfört nödvändiga åtgärder på taket brukar det vara svårt att få ersättning från försäkringsbolaget för dessa skador.

Övrigt
Allt för ditt tak. Takjour håller ditt tak i bästa skick år efter år. Vi hjälper dig med plåtarbeten, takmålning, snöskottning och annat som rör ditt tak Vi erbjuder fasta priser med bra garantier. Jobben utförs av kunnig personal för bästa möjliga kvalitet. För mer info om våra tjänster besök gärna vår hemsida www.takjour.se
 
Takjour Entreprenad i Stockholm AB
www.takjour.se eller ring 08-428 711 74
Direktnummer: 
08-428 711 74

E-post: 
info@takjour.se

Adress:
Virebergsvägenj20
169 30 Solna